Prothese op implantaten/klikgebit

Als er geen elementen(tanden en kiezen) in de kaak meer aanwezig zijn en er is niet voldoende kaak over om een gewone prothese te maken dan biedt een volledige gebitsprothese op implantaten uitkomst. De implantoloog verzorgt de implantaten waarop wij vervolgens een volledige gebitsprothese op implantaten vervaardigen. Hiermee worden de tanden en kiezen -onder en/of boven – volledig vervangen. Het doel is om in goed overleg met u een zo esthetisch mooi en een zo functioneel mogelijk resultaat te verkrijgen.

Teamwork dental doet geen concessies met betrekking tot materialen of technieken en worden de protheses standaard met de beste materialen en technieken vervaardigd. Wij zijn een ISO gecertificeerd laboratorium waardoor de kwaliteit gewaarborgd is.

U bent van harte welkom voor een adviesgesprek waarin we de verschillende mogelijkheden doornemen. Ook als u nog geen implantaten heeft kunnen wij u adviseren, we werken met verschillende tandartspraktijken en implantologen samen en kunnen u hierin goed adviseren.