CAD / CAM 3D Techniek

Teamwork dental beschikt over verschillende technieken.
Is een modern en innovatief laboratorium welke beschikt over de laatste technieken ten aanzien van cad/cam en 3d technieken.

  • Wij werken met de design software van 3shape en hebben hierin veel ervaring. Ook ten aanzien van het verwerken van mondscans van verschillende leveranciers is een ruime ervaring aanwezig.
  • In het laboratorium maken wij gebruik van de meest moderne lab scanner namelijk de d2000 van 3 shape.
  • Binnen Teamwork Dental bestaat er een ruime ervaring aan het verwerken en vervaardigen van werkstukken welke via de mondscanner binnenkomen. Wij werken met de software van 3 Shape maar kunnen scans of bestanden van verschillende mondscanners verwerken. U bent van harte welkom voor een rondleiding op het lab waarin we de verschillende technieken kunnen laten zien.
  • Het frezen van de verschillende materialen gebeurd bij ons in het laboratorium hiervoor zijn verschillende freesmachines aanwezig waaronder: een Roland DWX voor het fresen van Ivoclar en Vita blocks. EenLabTec 25 en een I-mess freesmachine voor zirconium/was en tijdelijke kronen.
  • Wij beschikken over verschillende 3d printers waaronder als een van de eerste een zeer geavanceerde J5 DentaJet van Stratasys om modellen, lepels etc. te printen.